Pedro Garcia signa exemplars de “Hermano Mayor” a l’Abacus

Garcia va oferir una conferència a tots els assistents on va destacar el perill de les drogues conegudes com “legals”, com és el cas de l’alcohol i el tabac

Divendres l'Abacus de Mollet va acollir una firma de llibres a càrrec de Pedro Garcia, ex campió olímpic de waterpolo i actual conductor del programa "Hermano Mayor" que s'emet a Cuatro. Garcia presentava així el seu nou llibre, amb el mateix títol que el programa del que forma part. Així, "Hermano Mayor" és un recull d'alguns casos que s'han tractat en el programa i està destinat especialment als pares. D'aquesta manera, el llibre està enfocat com una guia per fer més lleuger el dia a dia amb els fills adolescents.

Abans de la firma, però, Garcia va oferir una conferència a tots els assistents on va destacar el perill de les drogues conegudes com "legals", com és el cas de l'alcohol i el tabac. A més, Garcia va remarcar als pares que havien de mostrar tolerància zero en aquest aspecte mentre els joves fossin menors d'edat. El conductor de "Hermano Mayor" també va insistir en que els joves han d'aprendre a ser més respectuosos i tolerants amb els seus pares, de la mateixa manera que els pares han d'aprendre a dir "no" als seus fills quan no tenen raó ja que els han d'orientar i ajudar. L'acte va finalitzar amb una firma d'exemplars per part de Pedro Garcia.

 

Edicions locals