Un 38,73% dels ciutadans practiquen regularment algun esport a Mollet

Així es desprèn d’una enquesta realitzada per l’Ajuntament de Mollet. En l’estudi han participat més de 3.000 alumnes dels centres educatius de la ciutat

Un 38,79% dels ciutadans practiquen regularment esport a la ciutat. Així ho va explicar l'alcalde Josep Monràs durant la presentació dels resultats d'una enquesta sobre pràctica esportiva al municipi que ha realitzat el consistori. En aquest sentit, aquesta pràctica ha augmentat en els darrers anys a la ciutat, ja que l'enquesta de l'any 2003 mostrava com un 22% dels ciutadans realitzaven activitat física. "Aquesta fortalesa queda reflectida en el Pla Estratègic com Mollet, una ciutat saludable", assegurava Monràs. L'enquesta s'ha realitzat sobre una mostra representativa a les escoles de la ciutat on han participat 3221 alumnes. Així, els resultats de la mostra demostren que un 76% dels alumnes de primària i secundària fan alguna pràctica esportiva, majoritàriament futbol i bàsquet.

D'altra banda, en l'estudi realitzat, destaca el paper que realitza el Complex Esportiu de Ca n'Arimon, amb 6.500 abonats, així com els clubs esportius. Monràs també va destacar programes esportius que es porten a terme a la ciutat com ara el projecte Mou-te, activitats físiques per a persones amb discapacitats o les jornades esportives per alumnes de primària. Així mateix, durant la presentació d'aquest estudi, l'alcalde també va reafirmar la intenció de l'Ajuntament de Mollet de construir a la zona de El Calderí un nou equipament de característiques similars al Complex Esportiu de Ca n'Arimon.

 

Edicions locals