Més de 30.000 ciutadans són lectors de ‘Mollet a mà’

Segons el darrer estudi d’audiència del Baròmetre de la Comunicació, al que ha pogut accedir ‘Mollet a mà’, un 57% de la població llegeix setmanalment la publicació

Ara fa poc més de tres setmanes, "Mollet a mà" mostrava a tots els seus lectors un nou disseny del setmanari amb l'objectiu d'apostar més que mai per la informació i els serveis. I precisament en aquest marc, les dades del darrer estudi d'audiència del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura mostren com la revista és el referent informatiu de la ciutat. Així, segons aquest estudi, al que ha pogut accedir la revista, "Mollet a mà" té 30.000 lectors setmanals, fet que mostra com gairebé un 57% de la població tria aquest setmanari per conèixer l'actualitat de la ciutat. "Aquestes xifres reflecteixen que ‘Mollet a mà' és el líder dels setmanaris informatius gratuïts de la ciutat", afirma Josep Lluís Bonet, editor de la revista.

D'altra banda, "Mollet a mà" es va convertir, ara fa just un any, en membre de l'Associació Catalana de Premsa Gratuïta (ACPG), una entitat creada al 1997. "Formar part d'aquesta associació ens permet unir esforços per assolir un objectiu comú", comenta Bonet, tot remarcant que l'ACPG acaba d'assolir els 100 mitjans digitals associats que s'uneixen a la resta de mitjans de comunicació que formen part de l'entitat.

 

Edicions locals