El Síndic visitarà avui als veïns d’Estació de França

Vilà continua, d’aquesta manera, amb les visites que va iniciar ara fa uns mesos per conèixer en persona la realitat de cada barri molletà. De moment, ja ha visitat Lourdes i Riera Seca

Durant aquest matí, el Síndic Personer de Mollet, Vicenç Vilà, visitarà als veïns del barri d'Estació de França. D'aquesta manera, Vilà continua amb el cicle de visites als barris de la ciutat que va iniciar ara fa uns mesos a la zona de Riera Seca i que va continuar a Lourdes. En aquest sentit, aquest divendres Vilà visitarà el barri d'Estació de França de 10 a 13 hores per conèixer en persona i en profunditat la realitat d'aquest barri molletà. Així, durant les seves visites, Vilà descobreix el barri pam a pam, fet que li permet conèixer aquells aspectes que cal millorar i aquells altres que cal potenciar. Durant les seves estades, a més, Vilà parla amb els veïns per conèixer de més a prop quina és la realitat d'aquella zona.

D'altra banda, els barris de Santa Rosa i Estació del Nord seran els propers en rebre la visita del Síndic Personer. En aquest sentit, els veïns de la zona de Santa Rosa podran veure en Vilà pels seus carrers el proper divendres 14 de maig i, els veïns d'Estació del Nord el veuran l'11 de juny. I és que en el seu discurs de presa de possessió, Vilà ja va anunciar que no es quedaria tancat al despatx i que volia aprofundir en el seu coneixement dels barris molletans.

 

Edicions locals