Un monitor del programa Game Over explica als jugadors del CF Mollet UE la seva experiència

Jaume Tort porta 20 anys en una cadira de rodes després de patir un accident de moto. “L’objectiu de la xerrada és que els joves agafin consciència per no ser uns conductors imprudents”, assegura Tort

El centre cívic de Can Borrell s'omplia ahir a la tarda de joves amb la voluntat d'escoltar el testimoni de Jaume Tort, monitor del programa Game Over de l'Institut Guttman. "L'objectiu de la xerrada és que els joves agafin consciència per no ser uns conductors imprudents", assegura Tort assegurant que "els riscos es poden parar, en aquestes xerrades els hi expliquem que en un accident de trànsit et pots trencar un braç, una cama o la medul·la espinal fet que comporta no tornar a caminar mai més". I és que Tort va explicar als presents la seva experiència: porta 20 anys en una cadira de rodes després de tenir un accident en moto. "La majoria de persones amb una lesió d'aquestes característiques són joves d'entre 16 i 25 anys que han patit un accident de trànsit". Tot i això, el monitor de Game Over va mostrar com "la meva intenció no es venir i fer un drama, sinó ser realista i explicar que en alguns casos es pot evitar".

El CF Mollet UE organitzava ahir aquesta xerrada informativa sobre l'educació viària, amb la col·laboració de l'Ajuntament de la ciutat, per mostrar als joves esportistes de les categories juvenil i cadet uns nous valors. I és que amb aquesta xerrada, el CF Mollet UE pretenia promocionar "la cultura del respecte per la vida pròpia i per la de la resta de persones" ja que considera que l'educació viària s'ha de concebre com una part essencial de la formació i l'educació dels ciutadans, especialment d'aquells més joves, a més d'un valor afegit a l'educació esportiva que els seus jugadors reben al club.

 

Edicions locals