Unes 46.300 persones podran votar en la consulta de diumenge

‘No ens preocupen els resultats, l’èxit de la consulta és haver-la portat a terme’ assegura Josep Cot, membre de la plataforma Mollet Decideix que organitza aquesta consulta sobre la independència

Uns 46.300 ciutadans estan cridats aquest diumenge a les urnes. I és que la comissió ciutadana Mollet Decideix portarà a terme la consulta per la independència en deu col·legis electorals amb dotze meses. "La gent té interès, no rebutja la consulta", explica Josep Cot, membre de la plataforma organitzadora de la consulta sobre la independència a Mollet. I és que, precisament aquests dies, Mollet Decideix ha estat en diferents punts de la ciutat per demanar el vot anticipat i ha comptat amb una urna itinerant. "Avui mateix he anat a un pis on una dona de 99 anys estava emocionada per poder votar en aquesta consulta", destacava Cot aquest dilluns, i afegia: "Per nosaltres la consulta ja és un èxit pel sol fet d'haver-la organitzat". I és que precisament segons Cot el més important és dur a terme la votació "amb les màximes garanties de transparència i rigor", i no pas el resultat.

D'altra banda, diumenge, durant la votació, els deu col·legis electorals (Casal Cultural, Sala Fiveller, Federació d'Associa-cions de Veïns, AV Can Borrell, AV Riera Seca, Llibreria L'Illa, Farinera Moretó, Bar La Cantonada, Hotel Catalan i davant el centre cívic La República) romandran oberts de 9 a 20 hores. Una Comissió Electoral Local (formada per dos empresaris, un director d'escola, una artista fotogràfica i un periodista i professor universitari) vetllarà pel correcte desenvolupament de la jornada electoral d'aquest 25 d'abril. A partir de les 21 hores es coneixeran els resultats.

 

Edicions locals