Eva Rodríguez abandona el Partit Popular però manté l’acta com a regidora

En el plenari municipal del proper dimarts, corresponent al mes d’abril, Eva Rodríguez deixarà de ser regidora del Partit Popular per convertir-se en membre del grup de regidors no adscrits

En el plenari municipal del proper dimarts, corresponent al mes d'abril, Eva Rodríguez deixarà de ser regidora del Partit Popular per convertir-se en membre del grup de regidors no adscrits. Així, la regidora abandona el grup municipal del Partit Popular però mantindrà la seva acta com a edil del consistori. "Continuaré treballant per Mollet però des d'una altra òptica, sense les sigles del Partit Popular" afirma Rodríguez, que assegura que continuarà anant a totes aquelles comissions i reunions en les que pugui participar. Tot i això, Rodríguez no ha volgut explicar els motius que l'han portat a abandonar la militància de la secció local del Partit Popular i assegura que "els motius de la ruptura els faré públics al ple".

D'altra banda, la portaveu del PP, Susana Calvo, ha declinat fer declaracions sobre aquest tema. Calvo reconeix que ha rebut una carta de Rodríguez donant-se de baixa del partit però afirma que fins que Rodríguez no expliqui els seus motius en el plenari no farà cap declaració.

Edicions locals