Mollet redactarà un Pla de seguretat viària amb el Servei Català de Trànsit

L’Ajuntament crearà un grup de seguiment del desenvolupament d’aquest nou pla amb la participació de la Policia Municipal

L'Ajuntament de Mollet signava aquesta setmana un conveni amb el Servei Català de Trànsit amb un eix de treball clar: redactar un Pla local de seguretat viària (PLSV). En aquest sentit, el pla té com a objectiu reduir la sinistralitat a la xarxa viària urbana de la ciutat. D'aquesta manera, segons l'acord al que han arribat ambdues institucions el Servei Català de Trànsit dirigirà l'elaboració i redacció d'aquest nou pla, "tot establint els criteris comuns per a tots els PLSV que facin homogeni el seu contingut per a tots els municipis" segons apunten des de l'Ajuntament.

I precisament el consistori molletà serà l'encarregat de crear un grup de seguiment del desenvolupament d'aquest nou pla amb la participació de la Policia Municipal. Així, aquesta comissió haurà de definir els objectius i les àrees d'actuació del pla en funció del diagnòstic propi del municipi. "L'elaboració d'aquests plans locals de seguretat viària forma part dels acords previstos en el Pla de seguretat viària de Catalunya que té la cooperació amb els ajuntaments com una de les línies mestres", expliquen des de l'Ajuntament.

 

Edicions locals