Monràs participarà en el Congrés Internacional de Ciutats Educadores a Mèxic

L'alcalde de Mollet, Josep Monràs, participa aquests dies en el Congrés Internacional de Ciutats Educadores que es celebra a Mèxic i que té com a eix de treball Esport, Polítiques Públiques i Ciutadania

L'alcalde de Mollet, Josep Monràs, participa aquests dies en el Congrés Internacional de Ciutats Educadores que es celebra a Mèxic i que té com a eix de treball Esport, Polítiques Públiques i Ciutadania. En aquest sentit, l'alcalde, que també és Diputat d'Esports de la Diputació de Barcelona, participarà a la Taula de Diàleg entre Alcaldes, un espai on "podrà presentar i intercanviar polítiques i experiències municipals en l'àmbit de l'esport" asseguren fonts municipals.

Així, en aquest acte, que tindrà lloc demà al matí, es debatran temes com la funció social de l'esport, el disseny urbà i la pràctica d'esport, l'esport com a generador de salut i benestar, la relació entre el foment de l'esport i la promoció de la pau o els valors que aporta la pràctica de l'esport. I és que Mollet ha portat a terme iniciatives pioneres com L'esport educa, fem-ho bé!.

 

Edicions locals