La primavera arriba a Cal Bosc carregada de gresca

Les rialles i les ganes de fer gresca i de passar una bona estona van ser molt presents durant el cap de setmana al Centre Ocupacional del Bosc. I és que dissabte el centre va acollir la 10a edició de la Festa de la Primavera

Les rialles i les ganes de fer gresca i de passar una bona estona van ser molt presents durant el cap de setmana al Centre Ocupacional del Bosc. I és que dissabte el centre va acollir la 10a edició de la Festa de la Primavera. Els assistents van poder gaudir d'una exposició fotogràfica i de treballs d'esplais a més d'una gran xocolatada amb pastissos i de ball de la mà del músic i cantant Sebastià, animat pels monitors de l'Esplai Alb-Bosc. Els nombrosos assistents a l'acte també van poder participar en una gran gimcana on destacaven jocs com fer punteria, mossegar una poma penjada d'un fil sense tocar-la amb les mans o afaitar globus sense fer-los explotar, entre d'altres.

"L'objectiu de la Festa de Primavera no és altre que el de fer una trobada entre pares, fills i monitors ja que durant l'any ens reunim pares i monitors, o monitors i alumnes: és una excusa per reunir-nos tots un cop l'any", explica Lis Sánchez, directora del servei de lleure. "Els nois estaven ja desitjant que arribés aquest dia perquè els hi fa molta il·lusió perquè es veuen fora de l'horari habitual del centre" afegeix Lis Sánchez.

 

Edicions locals