L’Ajuntament substituirà una part de l’arbrat del barri de Can Borrell

L’objectiu: substituir els arbres plataners que causen al·lèrgia. A més, amb aquesta actuació també es millorarà la visibilitat i seguretat dels vianants, i la funcionalitat de l’enllumenat

Millorar la sostenibilitat i la conservació paisatgística de diversos carrers de la ciutat. Aquest és l'eix principal de les actuacions que s'estan portant a terme aquests dies al barri de Can Borrell per millorar la visibilitat i seguretat dels vianants, la funcionalitat de l'enllumenat i substituir els arbres plataners que causen un agreujament dels símptomes d'al·lèrgies. Així, aquests plataners seran trasplantats a altres punts de la ciutat on puguin causar menys molèsties i seran substituïts per 250 arbres d'altres espècies [Gingko biloba (arbre dels escuts), Liquidambar, Koelreuteria (Sapindal o Jabonero de la China) i Acer Freemani].

De fet, aquesta actuació va ser recollida en el marc de la campanya municipal de pressupostos participatius i té amb un cost de 200.000 euros. Els carrers afectats són el carrer de Gallecs, de Francesc Layret, l'avinguda de Caldes (només a les voreres; la rambla no està afectada) i el carrer de Jaume Coll. L'obra finalitzarà el mes vinent.

 

 

Edicions locals