Acusacions creuades entre la regidora Eva Rodríguez i el Partit Popular de Mollet

La regidora del Partit Popular, Eva Rodríguez, passava a ser aquest dimarts regidora no adscrita en el plenari després d’abandonar la militància del partit. Rodríguez assegura que“entre la gent que forma la directiv

Eva Rodríguez ja és una regidora no adscrita. Rodríguez formalitzava en el ple d'ahir la seva decisió "immediata i irrevocable" d'abandonar el Partit Popular i mantenir la seva acta com a regidora. En aquest sentit, Rodríguez va voler deixar clar que "no sóc cap trànsfuga, no he pactat res amb aquest govern, donaré el meu suport a projectes que l'equip de govern presenti si crec que ho mereix". D'aquesta manera, la regidora assegurava que ara actuarà amb "llibertat absoluta, deixo de formar part d'un partit per motius ideològics, entre d'altres". I és que Rodríguez va explicar que durant la seva trajectòria al Partit Popular no es va sentir còmoda defensant algunes postures, com ara la que manté el partit respecte la homosexualitat, i afirmava que "entre la gent que forma la directiva del Partit Popular a Mollet i jo no hi ha res en comú". Rodríguez, a més, va afirmar que "sóc una persona responsable en el desenvolupament de la meva feina i a la que m'agrada escoltar l'opinió dels altres, encara crec que parlant es pot arribar a un enteniment" i va afegir que "sóc una persona honesta i honrada, no utilitzo el partit ni els seus ingressos per usos personals". Per això, la regidora va afirmar que "sóc esclava del que he callat i ara em sento lliure del que he parlat". Rodríguez, al final de la seva intervenció, va assegurar que continuarà treballant per Mollet.

D'altra banda, el secretari del Partit Popular a Mollet, Xavier Muñoz Codorniu, va assegurar que "estem sorpresos i dolguts" per l'actuació d'Eva Rodríguez. "Ha estat una peça important en el PP, va ser secretària i ho va deixar quan li va semblar oportú, i dins el partit sempre ha pogut donar la seva opinió", assegurava Muñoz ahir al finalitzar el ple. Tot i això, el secretari va afirmar que "Rodríguez va abandonar les seves tasques al partit, se li va cridar l'atenció perquè tornés a la feina i ella no ho va fer, li vam donar un segon toc d'atenció i la seva reacció ha estat abandonar la militància". Muñoz, però, no va voler parlar d'alguns aspectes del discurs de Rodríguez ja que va explicar que primer "tornarem a analitzar les seves declaracions perquè ha insinuat algunes coses que cal examinar i que podrien ser causa d'altres mesures". Muñoz, però, va mostra que "el que hauria d'haver fet Rodríguez és deixar l'acta com a regidora, perquè la posició actual és inútil".

 

Edicions locals