Els grans concerts de la Festa Major d’Estiu es faran al parc de Ca l’Estrada

Així ho va afirmar ahir l’alcalde Josep Monràs en el plenari municipal, després d’una pregunta de la regidora d’ICV-EUiA, Marina Escribano, sobre l’estat de les converses entre l’Ajuntament i les colles d

Els grans concerts de la Festa Major d'Estiu es faran al parc de Ca l'Estrada. Així ho va afirmar ahir l'alcalde Josep Monràs en el plenari municipal, després d'una pregunta de la regidora d'ICV-EUiA, Marina Escribano, sobre l'estat de les converses entre l'Ajuntament i les colles de Morats i Torrats per tornar aquesta festa al centre. L'alcalde va mostrar, a més, que en el parc de Can Mulà es continuaran fent activitats de Festa Major però que els espais del centre de la ciutat tenen "una normativa horària i de sonorització (control de decibels)". Tot i això, Monràs va voler mostrar "l'absoluta predisposició de l'equip de Govern al diàleg" però va afirmar que "nosaltres tenim unes responsabilitats i unes obligacions".

Així mateix, el regidor de Cultura, Dani Novo, va assegurar que continuen les reunions entre l'Ajuntament, les colles i la vintena d'entitats que participen en la organització de la Festa Major d'estiu. "Hi ha Festa Major a diferents espais de la ciutat, entre ells Ca l'Estrada", afegia Novo tot afirmant que "cal complir els horaris de fi de festa, però també els d'inici". Novo també va mostrar la voluntat del govern per arribar a un acord, i va assegurar que "hi ha propostes sobre la taula". Tot i això, el regidor va afirmar que "les colles no s'estan deixant manipular per gent que no té la intenció de que s'arribi a un acord".

 

 

Edicions locals