L’alcalde rep l’equip femení del Mollet Hoquei Club

Les noies han aconseguit aquesta setmana l’ascens a 1a Nacional Catalana. En uns dies, iniciaran els partits de copa com a fi de temporada

L'equip femení del Mollet Hoquei Club visitava ahir a la tarda l'Ajuntament de Mollet, on l'alcalde Josep Monràs rebia a les noies que aquesta temporada han assolit l'ascens a 1a Nacional Catalana. "El nostre objectiu no era pujar de categoria sinó mantenir la que havíem assolit, però amb ganes i amb esforç ho hem aconseguit", explicava una de les jugadores, mentre que l'entrenador, Kevin Rodríguez, afegia: "No era el nostre principal objectiu, ens vam trobar a dalt i ho vam aprofitar". I és que segons l'equip femení aquest ascens s'ha aconseguit amb ganes, esforç i, sobretot, una bona relació al vestidor. En aquest sentit, les set jugadores de l'equip van obsequiar a l'alcalde amb un petit regal per tal de celebrar aquesta trobada.

Ara, l'equip haurà de fer alguns canvis per poder adaptar-se a la nova categoria. "És estrany i emocionant" comenten les jugadores al parlar de l'ascens. Abans, però l'equip iniciarà aquest cap de setmana una copa catalana per acabar de finalitzar la temporada. "Estem molt satisfets però no ens ho esperàvem", explica la presidenta de l'entitat, Mayte Pérez, i afegeix: "El club sempre s'ha bolcat en les noies, tenim poca base i estem treballant amb les escoles per a que n'hi hagi més, per donar a conèixer l'equip".

 

 

Edicions locals