‘Vallès Visió’ i el Circuit de Catalunya signen un conveni de col·laboració

Amb aquest acord, el nou canal de la TDT es compromet a fer difusió dels esdeveniments esportius i socials que tinguin lloc en aquest equipament

"Vallès Visió" signava aquesta setmana un conveni de col·laboració amb el Circuit de Catalunya. D'aquesta manera, el nou canal es compromet a donar la màxima difusió possible als esdeveniments esportius i socials que es produeixin en aquest espai situat a Montmeló, i el Circuit de Catalunya es compromet a facilitar l'accés i fer arribar les activitats que es desenvolupin a l'equipament. Així, l'acord té validesa per un any amb possibilitats de prorrogar-lo un any més.

Durant la signatura de l'acord, el president del Consorci Teledigital Mollet, Josep Monràs, va ressaltar la importància del circuit a nivell esportiu però també l'impacte econòmic que té. "La signatura d'aquest conveni és una excel·lent plataforma de difusió per a "Vallès Visió"", explicava Monràs. En aquest sentit, el director general del Circuit a Catalunya, Ramon Praderas, va remarcar l'eix de treball del circuit: obrir aquest equipament a la ciutadania. "Ara hem creat un projecte per obrir el circuit els dimarts i dijous de 18 a 22.30 hores perquè es pugui anar a córrer amb bicicleta", destacava Praderas, que també va parlar d'altres ofertes del circuit.

 

Edicions locals