El Benjamí A del CF Mollet UE fa un bon partit però no pot superar el FC Barcelona

El benjamí A del CF Mollet UE, equip patrocinat per ‘Mollet a mà’, va fer un bon partit però finalment va perdre per 2 a 4. A la mitja part, els equips marxaven als vestidors amb un empat a 0 però a la represa els n

Un partit igualat. Així és com definien el partit els entrenadors dels equips benjamí A del CF Mollet UE i del FC Barcelona. I és que ambdós equips van mantenir un bon nivell, principalment en la primera part. Així, els jugadors marxaven als vestidors amb un empat a 0. A la represa, però, les tornes van canviar i el FC Barcelona va sortir amb una gran força, fet que els va permetre marcar quatre gols a l'equip local. Això si, l'equip molletà no es va rendir en cap moment i en els darrers minuts del partit van marcar dos gols als rivals. "Hem fet un bon partit, la primera part ha estat ben treballada però a la segona part hem sortit desconcertats", explicava Marc Fortuny, entrenador del CF Mollet UE, al finalitzar el partit, i afegia: "Hem perdut però estic content amb el treball dels nens". I és que l'entrenador del FC Barcelona assegurava que "la primera part ha estat molt igualada, ens ha costat defensar, però a la segona part hem estat més encertats". Tot i això, l'entrenador rival reconeixia que "ens han marcat dos bons gols".

Ara el benjamí A del CF Mollet UE es situa en sisena posició en la classificació general. "És la posició que ens esperàvem, estant entre els vuit primers ens donem per satisfets", explica el president del club, Feliu Tura, que va viure de prop el matx. "Hem fet un excel·lent partit, a la primera part ens mereixíem un avantatge, ens han marcat però hem remuntat", assegura Tura, i afegeix: "Si ens deixen cinc minuts més els hi posem la por al cos", fent referència als gols que els locals Juan Carlos Carrillo i Oriol Verdaguer van marcar en els darrers minuts de joc. I és que tot i la derrota, els nois del benjamí A del CF Mollet UE explicaven que s'ho havien passat bé en el partit. Així, Noah Miñarro, càpita de l'equip molletà, afirmava que "ha estat un partit dur, a la primera part marxàvem amb un 0 a 0 però a la segona hem baixat una mica el ritme i ens han marcat, però ens ho hem passat molt bé".

 

 

Edicions locals