El Mercat Vell s’omple de sevillanes per celebrar la ‘Cruz de Mayo’

El Centro Cultural Andaluz de Mollet va organitzar un seguit d’actes al llarg del cap de setmana per a commemorar aquesta festa

El Mercat Vell s'omplia aquest cap de setmana de sons, dansa i música provinent de les terres andaluses. I és que el Centro Cultural Andaluz de Mollet va organitzar un any més la ja tradicional celebració de la Creu de Maig. "Amb la celebració de la Creu de Maig estem celebrant l'arribada de la primavera i que arriba el bon temps per sortir al carrer però aquesta celebració també gira entorn la creu, ja que va començar sent una celebració pagana que, més tard, els cristians van fer seva", explica la presidenta del Centro Cultural Andaluz, Charo García.

"La veritat és que aquest any estem fent una gran feina amb els actes que organitzem però l'acceptació del públic és molt bona, estic molt contenta de l'acollida que ha tingut l'acte, crec que ha estat tot un encert celebrar-ho aquí ja que al estar situats al centre s'hi ha interessat molta més gent", afegeix Charo García. I és que el Mercat Vell es va omplir de bat a bat i molts molletans no es van voler perdre les actuacions de la tarda de dissabte de les alumnes grans, els quadres de ball, "Nuevas promesas" i "Azabache", i el "coro rociero" de l'entitat molletana, a més dels convidats a l'acte: els quadres de ball de Cornellà, i els "coros rocieros" de La Llagosta i Montornès, a banda de l'actuació del grup "Nuevo Mundo".

 

Edicions locals