El SESE de Barcelona i el Sant Adrià, campions del Torneig de Mini Bàsquet

El torneig ha servit per mesurar el potencial dels més joves del CB Mollet davant els millors equips de la província. La novetat d’enguany: el concurs de triples

Dissabte el pavelló de Plana Lledó va acollir la quarta edició del Torneig de la categoria mini bàsquet que té lloc a la ciutat. En aquesta ocasió, els vencedors del torneig han estat l'equip maculí del SESE i el femení del Sant Adrià. ". Malgrat que els dos conjunts finalistes molletans havien perdut, el coordinador del CB Mollet, Jesús Oñate, destacava el gran torneig que havien fet: "El masculí i el femení del club han arribat a les finals i això no es fàcil quan tenim davant alguns dels millors equips de la província, estem satisfets perquè hem vist recompensada la feina que fem dia a dia". I és que en el torneig van participar una dotzena de grups dividits en equips masculins (SESE, Joventut de Badalona, Escola Pia de Sabadell, Sant Josep de Badalona, Unió Esportiva Mataró, C.B. Parets i el A i B del C.B. Mollet) i femenins (Sant Adrià, C.B. Granollers, C.B. Parets i C.B Mollet).

El coordinador del CB Mollet explicava l'eix principal del torneig: "Nosaltres intentem combinar els millors equips de la província per incrementar el nivell dels equips base del Mollet. Alhora, Oñate feia cinc cèntims del concurs de triples, una de les novetats d'enguany: "Set jugadors de cada equip llencen triples (3 punts) i després intenten encistellar des del mig camp (5 punts), els dos jugadors i jugadores que tinguin la puntuació més alta després del recompte accedeixen directament a la final". Per últim, el coordinador del club molletà assegurava que "segur que molts d'aquests nois i noies arribaran lluny, encara no son potents físicament, però tenen talent i lluiten al màxim cada pilota".

 

Edicions locals