El Club Atlètic Mollet ja és a Primera Divisió Catalana

Els atletes molletans aconsegueixen dos ascensos en dos anys i fan història. Després de 75 anys d’antiguitat, el CAM ja es troba entre els millors clubs de tota Catalunya

L'atletisme de la ciutat està de festa. I és que no és per menys. Després de molts anys lluitant per competir amb els millors, finalment s'ha aconseguit una plaça a la màxima categoria catalana. Així, el Club Atlètic Mollet (CAM) s'enfrontarà el curs vinent amb els millors de Catalunya i ja només li queden tres categories més per tocar el sostre de l'atletisme espanyol. Tot i que el president del club, Juan Ollé, assegurava que viatjaven a Tarragona amb alguns lesionats d'importància, l'equip s'ha sobreposat a les baixes i no ha deixat escapar l'ascens. Els molletans, d'inici, anaven últims, però a mesura que avançava el matí, van anar trobant-se millor física i mentalment fins que van fer-se amb la primera plaça. En aquest sentit, finalment, el club molletà va acabar primer a la classificació final (182 punts), seguit del Montornès (173'5 punts), el CA Tarragona (166.5 punts) i la Unió Colomenca (163 punts). Els atletes molletans que han aconseguit acabar primers en les seves proves són Albert Selva Comadran (200 metres llisos), Tim Stewart Ortiz (400 metres llisos), José Angel Quintanal Sánchez (110 metres tanques), Jose Angel Quintanal (400 metres tanques), Aleix Castejon (triple salt) i Victor Fonseca Deasco (llançament de javelina).

El president del CAM, Juan Ollé, es desfeia en elogis als seus atletes: "Han fet unes proves immillorables. Els altres equips ens ho han posat difícil al principi, però sabíem que era una oportunitat que trigaria molt en tornar a passar i no l'hem desaprofitat. Tot l'esforç que hem fet fins arribar aquí ha merescut la pena. Ara toca gaudir de l'ascens. Podem dir, per primer cop en 75 anys, que som de Primera!". En els propers dies està prevista una foto de tot l'equip i una festa per celebrar la fita.

 

Edicions locals