Luis Enrique, a Mollet en una jornada benèfica

L'exjugador del FC Barcelona va participar en un torneig que tenia com a finalitat marcar quants més gols millor. I és que el patrocinador de l’esdeveniment es va comprometre a transformar cada gol en 30 euros. Així, es van reca

L'actual entrenador del Barça Atlètic va passar el matí de diumenge envoltat de nens i nenes al camp municipal Germans Gonzalvo. I és que l'exjugador del FC Barcelona visitava Mollet per una causa noble: recaptar els màxims fons possibles per ajudar als nens i nenes amb malalties. Així, el camp es va omplir fins a la bandera per acollir el torneig benèfic i el clínic de l'asturià. El torneig de futbol base, on hi ha participat sis equips de la categoria benjamí i sis més de la categoria aleví, va començar de bon matí. No obstant, no hi va haver cap guanyador. La finalitat era marcar quants més gols millor. I és que el patrocinador de l'esdeveniment, Cajastur, es va comprometre a transformar cada gol en 30 euros. Així, en total es van recaptar 2.220 euros que es destinaran a l'Hospital barceloní de Sant Joan de Déu.


Un cop acabat el torneig, l'entrenador del Barça Atlètic, Luis Enrique, va seure davant la multitud de nens i nenes assistents al torneig i va respondre totes les curiositats. Tot seguit, es va fer una foto amb cada jugador, va signar autògrafs i els va regalar una samarreta taronja de Cajastur i una medalla. Abans d'anar-se, Luis Enrique va ensenyar noves tècniques als més petits i va atendre a tots aquells curiosos que es van acostar a saludar a un dels icones en actiu del barcelonisme.

Al final de la trobada, Luis Enrique reconeixia que "sempre que és pugui s'han de fer actes com aquest, hem d'aprofitar el nostre estatus social per ajudar a les persones que no tenen recursos i necessiten els diners per pagar-se els tractaments mèdics, estic una mica sorprès per la quantitat de gent que s'ha apropat al camp, però sempre és bonic que la gent et vingui a veure i més avui, que és per una bona causa." En l'àmbit esportiu, l'ex 21 del Barça assegurava que "estem molt contents per la gran remuntada que vam fer ahir davant el València Mestalla, amb aquesta victòria ja estem més a prop de la segona plaça, per història i tradició, la categoria que pertoca al Barça Atlètic és la Lliga Adelante, no aquesta." i afegia: "Clar que algun dia m'agradaria entrenar al primer equip, però ara tenim al millor tècnic que es pot tenir: Josep Guardiola; com a jugador sí que em marcava objectius contínuament, però com a entrenador m'estimo més treballar dia i dia i esperar a veure que em depara el futur".

 

Edicions locals