En marxa el Grup d’Amics i Amigues de Jordi Solé Tura

El proper 25 de maig tindrà lloc un acte en el que es constituirà la nova entitat. La iniciativa s’ha portat a terme amb l’impuls de l’Ajuntament de Mollet i la família del polític molletà

El Grup d'Amics i Amigues de Jordi Solé Tura ja és gairebé una realitat. I és que l'Ajuntament de Mollet i la família del polític molletà ha impulsat la creació d'aquesta nova entitat, que es constituirà el proper 25 de maig en un acte al Teatre de Can Gomà. "Aquesta idea és meravellosa, perquè en Jordi més que les activitats que se li coneixen, tenia una gran capacitat de fer amics", explicava Albert Solé, fill de Solé Tura, en la presentació de la nova entitat, i afegia: "Amics que provenen d'una varietat de móns infinita, amics amb solidesa". Així, el nou grup donarà suport al Centre d'Estudis per la Democràcia i donarà a conèixer la personalitat del polític molletà. Solé va destacar el "tarannà tranquil" del seu pare i "el fil constant amb l'alcalde i l'equip de l'Ajuntament, tot el que s'està fent ens dóna la sensació de tenir un motor, vam acabar esgotats després de la marató final per la seva malaltia, i aquesta sensació de que algú prenia el relleu i continuava la cursa és una gran satisfacció".

D'aquesta manera, l'entitat amical ja compta amb prop de 200 persones que s'han mostrar a favor de forma part d'aquesta entitat, entre les que destaquen Felipe Gonzàlez o Pasqual Maragall, entre d'altres. A partir del 25 de maig la inscripció s'obrirà a tots els ciutadans. En aquest sentit, segons l'alcalde Josep Monràs, "cada any al maig es farà un acte relacionat amb la part més personal de Jordi Solé Tura".

Durant l'acte, a més, també es va presentar la nova imatge del Centre d'Estudis per la Democràcia Jordi Solé Tura. "També estem treballant en la nova pàgina web", destacava l'alcalde.

 

Edicions locals