Carme Guarro delegarà les seves funcions però continuarà com a regidora

La regidora socialista retornarà al seu antic lloc de treball a l’Hospital de Sant Pau la setmana vinent. D’aquesta manera, Guarro deixarà en els propers dies les regidories de Serveis Socials i Salut Pública

Carme Guarro delegarà, la setmana vinent, les seves competències en l'àrea de Serveis Socials i Salut Pública però continuarà com a regidora fins al final de la legislatura, "recolzant els projectes i sent membre d'excel·lència de l'equip de Govern tingui o no delegacions de l'alcalde", explicava dimarts l'alcalde Josep Monràs. D'aquesta manera, Guarro retornarà al seu antic lloc de treball a l'Hospital de Sant Pau on va treballar abans d'entrar com a regidora a l'Ajuntament de Mollet. "Sempre he estat lluitadora i rebel, aquests anys a la ciutat han estat un regal de la vida, sempre m'he sentit recolzada per l'alcaldessa Montserrat Tura i l'alcalde Josep Monràs", explicava Guarro emocionada, tot mostrant que tot i la seva marxa a Sant Pau per inciar la prejubilació "hem seguireu trobant per Mollet". En aquest sentit, Monràs va voler destacar la seva amistat amb la regidora i "la fidelitat de Guarro al projecte del PSC i de l'equip de Govern, la seva dedicació, empenta, fortalesa, força, innovació i capacitat de sumar".

Aquest canvi en la situació laboral de la regidora i la delegació de les seves funcions comportarà una reestructuració dels serveis socials municipals, que es donarà a conèixer la setmana vinent.

 

Edicions locals