El PP no emprendrà cap actuació legal contra Rodríguez

El secretari del PP de Mollet, Xavier Muñoz Codorniu, assegura que han revisat les declaracions de Rodríguez però no hi ha motiu de denúncia perquè la regidora només va fer insinuacions i no pas afirmacions

El Partit Popular de Mollet no emprendrà cap actuació legal contra Eva Rodríguez, la regidora que va abandonar ara fa uns dies la militància del partit i es va convertir en regidora no adscrita. I és que segons el secretari del PP de Mollet, Xavier Muñoz Codorniu, s'han revisat les declaracions de Rodríguez però no hi ha motiu de denúncia perquè la regidora només va fer insinuacions i no pas afirmacions. Codorniu explica que "ho hem consultat" però que finalment han decidit no emprendre cap acusació. Això si, el secretari va afirmar que "rebutgem totes les falsedats" que es van dir i va assegurar, tot dirigint-se a Rodríguez, que "si té alguna prova de que s'ha fet alguna cosa que pugui ser motiu de denúncia, que ho faci públic".

D'aquesta manera, el PP vol tancar la polèmica creada després de la marxa de Rodríguez per "tornar la confiança als ciutadans", explicava el secretari. "Ha gaudit de la confiança del partit", explicava Muñoz Codorniu, i afegia: "Sempre ha tingut llibertat per parlar, a títol individual pot fer una manifestació però quan es fa oficial com a grup ha de ser consensuada". Tot i això, pel secretari local amb la seva renúncia "Rodríguez fa un exercici de ‘transfugisme' ideològic" i "fa un ús personal de la voluntat dels ciutadans al no deixar lliure l'escó".

D'altra banda, de cara a les properes eleccions municipals, el grup es mostra confiat en treure bons resultats. "A les eleccions de 2007 vam augmentar el vot un 30% respecte al 2003, i a les properes eleccions el nombre de vots podria tornar augmentar", explica Muñoz Codorniu.

 

Edicions locals