Creu Roja crea la seu comarcal Mollet-Baix Vallès

Fins ara, l’oficina de Mollet depenia de Creu Roja Sabadell-Vallès Sud, però el volum de gestió i de pressupost de la seu local han causat que es converteixi en una seu comarcal

Des d'aquest dilluns, Creu Roja ja compta amb una seu comarcal Mollet - Baix Vallès. D'aquesta manera, l'oficina de Creu Roja a la ciutat, ubicada al carrer Gaietà Ventalló, es converteix en una seu comarcal que deixa de dependre de Creu Roja Sabadell-Vallès Sud. "Tot i que ara som una seu comarcal fins al mes de desembre estarem acompanyats de l'oficina de Sabadell perquè ens orientin en algunes passes", explica Maria Belen Méndez, coordinadora de la seu Mollet-Baix Vallès, que destaca el lema d'aquest any: "Cada cop més a prop de les persones".

D'aquesta manera, la nova seu comarcal compta amb el treball de dues tècniques i una dinamitzadora de voluntaris. A més, la seu té assignats 185 voluntaris que podran desenvolupar la seva tasca en els àmbits de salut, educació, discapacitat, gent gran, dona o immigració. I és que, segons Méndez, "en els darrers mesos hem vist augmentar el nombre de sol·licituds d'immigrants que volen el retorn voluntari als seus països d'origen, així com aquella gent que ve a demanar aliments i roba", però que "també s'ha incrementat el nombre de persones que volen ser voluntaris, ja que al no tenir feina tenen més temps lliure".

I precisament l'anunci d'aquesta nova seu comarcal arriba just al voltant del Dia Internacional de la Creu Roja (8 de maig). Per celebrar-ho, l'oficina de Mollet organitzarà aquesta tarda a la seu un concurs de dibuix on els nens i nenes participants hauran de fer un dibuix sobre que és per ells la Creu Roja. "Avui també hi haurà una jornada de portes obertes, on l'equip explicarem a totes aquelles persones que vinguin les tasques que desenvolupem", explica Méndez.

 

Edicions locals