Ana Maria Díaz i Alícia Domínguez, al front de Serveis Socials i Salut Pública

La reestructuració de les carteres que fins ara portava la regidora Carme Guarro afectarà també a Rafael Cabanilla, que passarà a coordinar Acció Veïnal

Després d'anunciar, la setmana passada, que la regidora Carme Guarro renunciaria a les carteres de Serveis Socials i Salut Pública per retornar al seu antic lloc de treball a l'Hospital de Sant Pau amb l'objectiu d'iniciar la prejubilació, l'alcalde Josep Monràs anunciava aquesta setmana canvis en l'equip de Govern. D'aquesta manera, Ana Maria Díaz passarà a ser la responsable de Serveis Socials, i continuarà al front de la regidoria de Gent Gran; i Alicia Domínguez sumarà la regidoria de Salut Pública a les tasques que porta a terme al front d'Educació i Comunicació.

Les noves tasques de Díaz i Domínguez comportaran, a més, canvis en altres regidories, més enllà d'aquells canvis que caldrà realitzar en els consells municipals de participació i en els òrgans supramunicipals. "Per no sobrecarregar algunes regidories, la cartera d'Acció Veïnal, que fins ara portava Díaz, passarà a mans de Rafael Cabanilla, que continuarà al front de Treball", explicava dilluns Monràs. Així mateix, tot i que Díaz continuarà com a regidora delegada del barri del centre, Cabanilla passarà a ser el regidor delegat de El Calderí així com de Plana Lledó.

D'altra banda, Monràs proposarà en el proper plenari que Alícia Domínguez passi a ser la representant del consistori al Consorci Hospitalari de Catalunya, i que Lola Gallego, cap del departament de Serveis Socials i Salut Pública de l'Ajuntament, formi part del Consorci Sanitari de Mollet i de la Fundació Privada Hospital de Mollet.

 

Edicions locals