‘A Mollet moure’s costa’, segons ICV-EUiA

L’agrupació molletana ha engegat una campanya per demanar un Pla de Mobilitat a la ciutat. D’aquesta manera, ICV-EUiA vol potenciar l’ús del transport públic, fomentar els desplaçaments en bicicleta i a peu, m

ICV-EUiA engega aquesta setmana una nova campanya per demanar la creació d'un Pla de Mobilitat a la ciutat i fomentar la cultura de la mobilitat. "Mollet porta un retard en mobilitat", explica la portaveu de l'agrupació, Noemí Fernàndez, que apunta a que "la mobilitat és una part important per millorar la qualitat de vida dels ciutadans". Tot i això, el grup reconeixia que s'està començant a treballar en el pla i que en aquests moments el consistori hauria encarregat a la Diputació de Barcelona la redacció d'aquest Pla de Mobilitat.

D'altra banda, potenciar l'ús del transport públic, pacificar el trànsit i establir itineraris segurs per anar a peu són alguns dels objectius d'aquesta campanya. "Hem de fer de Mollet una ciutat on la bicicleta, els ciutadans i el transport públic siguin els protagonistes de la nostra acció", afirma Fernàndez. D'aquesta manera, ICV-EUiA ha treballat en diverses accions per desenvolupar la campanya, com ara un concurs de fotografia (les imatges es poden entregar fins al 27 de juny), una xerrada sobre mobilitat, trobades amb associacions de veïns i entitats, una gimcana per la ciutat i una bicicletada.

 

Edicions locals