Els serveis a les persones, eix de l'acte informatiu organitzat pel Partit Popular

“Un dels temes que ens preocupa és el servei a les persones, sobretot aquell relacionat amb la dona i la gent gran” assegura la portaveu del PP a Mollet, Susana Calvo, al explicar el motiu de l’acte d’ahir a la tarda a La Ma

El sistema de la seguretat social, com afecta la crisi a les dones i la protecció per a les persones en atur van ser alguns dels temes dels que es va parlar dimarts a la tarda a La Marineta. I és que el Partit Popular va organitzar un acte informatiu per parlar sobre els serveis a les persones. En aquest sentit, l'advocada Eva Navarrete va destacar l'impacte que té la crisi en les dones. "Són un dels grans perjudicats", assegurava Navarrete, i afegia que calia prendre mesures per facilitar la conciliació de la vida familiar i la laboral com ara "facilitar escoles bressol publiques o adequar els horaris". "Cal una coresponsabilitat amb els homes des del primer any, no és un problema de les dones, és un problema de tota la societat", deia Navarrete.

D'altra banda, Mª Llanos de Luna, del cos superior de tècnics de la administració de la Seguretat Social, va parlar en línies generals del sistema de la seguretat social, i va destacar com "cal crear lloc de treball, es comença a plantejar si les pensions estan en perill perquè no entren diners ja que com més treballadors cotitzin més diners hi haurà per les pensions". D'aquesta manera, Emilio Ablanedo, del cos superior de lletrats de la administració de la Seguretat Social, va fer emfàsi, precisament, en la situació dels parats. "Personalment no sóc partidari de prollongar els subsidis, la clau és donar als parats un lloc de treball", afirmava Ablanedo.

"Un dels temes que ens preocupa és el servei a les persones, sobretot aquell relacionat amb la dona i la gent gran" assegura la portaveu del PP a Mollet, Susana Calvo, al explicar el motiu pel que es va organitzar l'acte, "un acte més informatiu que de partit", segons Calvo. Així mateix, la portaveu molletana va anunciar que el proper més de juny tindrà lloc un acte comarcal a la ciutat entorn educació, sanitat i seguretat.

 

 

Edicions locals