El Síndic visitarà els veïns del barri de Santa Rosa

Durant el matí, Vilà coneixerà de prop la realitat d’aquesta zona de Mollet. I és que d’aquesta manera el síndic continua amb les visites que va iniciar ara fa uns mesos pels barris de la ciutat

Durant aquest matí (de 10 a 13 hores), el Síndic Personer de Mollet, Vicenç Vilà, visitarà als veïns del barri de Santa Rosa amb l'objectiu de conèixer de prop i en persona la realitat d'aquesta zona de la ciutat. D'aquesta manera, Vilà vol visitar tots els barris de la ciutat i parlar directament amb les persones que viuen en la zona per conèixer la realitat de l'espai que visita de primera mà. I és que en el seu discurs de presa de possessió, Vilà ja va anunciar que no es quedaria tancat al despatx.

Així, Vilà va iniciar ara fa uns mesos un cicle de visites als barris de la ciutat per conèixer-los en profunditat. En aquest sentit, el Síndic ja ha visitat el barri de Riera Seca, de Lourdes i d'Estació de França. Ara, Vilà continua aquesta tasca al barri de Santa Rosa. Durant les seves visites, Vilà descobreix el barri pam a pam, fet que li permet conèixer aquells aspectes que cal millorar i aquells altres que cal potenciar. Durant les seves estades, a més, Vilà parla amb els veïns per conèixer de més a prop quina és la realitat d'aquella zona.

D'altra banda, el barri d'Estació del Nord serà el proper en rebre la visita del Síndic Personer. En aquest sentit, els veïns d'aquesta zona podran veure el síndic pel seu barri el proper 11 de juny.

 

Edicions locals