La setmana de la gent gran arriba amb ‘Per Molts Anys’

La música, el teatre i l’esport són alguns dels eixos del programa d’activitats. I és que Mollet dedicarà la setmana vinent a festejar a la gent gran del municipi

Com ja és habitual per aquestes dates, Mollet dedica una setmana a la gent gran de la ciutat amb un programa variat que recull des d'actuacions teatrals, a el foment de l'esport o un berenar de germanor. I és que l'objectiu d'aquest programa és mostrar a la ciutadania la feina que la gent gran activa ha portat a terme durant el curs.
D'aquesta manera, el programa Per molts anys començarà amb la inauguració de la Mostra d'Artistes Grans, on els protagonistes seran els treballs i les obres d'art que han fet els participants en els tallers. Així mateix, també hi haurà un homenatge a les persones de Mollet que fan 100 anys (dilluns, a partir de les 17.30 hores).

La festa continuarà dimarts amb una mostra d'activitats físiques (al matí a El Lledoner) i un espectacle de playback (a les 17.30 hores al Mercat Vell). I dimecres serà el torn de la jornada esportiva a les pistes d'atletisme (al matí) i d'un espectacle de teatre que el grup de teatre de Can Pantiquet dedicarà a les persones grans del municipi (a les 17.30 hores al Mercat Vell). Dijous serà hi haurà la mostra de tallers al carrer i dos espectacles al Mercat Vell. La festa continuarà fins diumenge.

 

Edicions locals