El grup Assimètric tocarà en directe a La Bombeta

El concert tindrà lloc diumenge a les 12 hores. Abans, però, la seu de la Bombeta acollirà una sessió techno (divendres a les 22 hores) i un espectacle teatral (dissabte a les 22 hores)

Assimètric tocarà en directe aquest cap de setmana a la seu de La Bombeta. D'aquesta manera, Miquel Pascual, Alejandro Delgado, Vicenç Mas, Raimon Iniesta i Guillem Argemí portaran fins a aquest espai el seu jazz-fussió amb elements moderns com el drum & bass i experiments contemporanis. Una banda que va sorgir al 2006 i que ara torna als escenaris després d'una temporada d'inactivitat. Ara, però, amb noves idees i nous temes Assimètric porta a La Bombeta un repertori original de temes propis. L'actuació tindrà lloc diumenge a les 12 hores. Així mateix, divendres aquest espai cultural acollirà una nova sessió techno. Aquest cop de la mà de La K-Bina (22 hores).

D'altra banda, el teatre també serà un dels protagonistes de La Bombeta, amb "El Último Tren" de la companyia Nocturna. Aquest espectacle té lloc en una estació de qualsevol lloc, on dos adolescents perden el darrer tren que volien agafar el dia en que s'escapen de casa. I precisament això els comportarà esperar tota la nit en una estació a que surti el primer tren del matí on coneixeran un estrany personatge. L'espectacle tindrà lloc dissabte a partir de les 22 hores.

 

Edicions locals