Els més petits omplen de ball la plaça Prat de la Riba en la Trobada d’Esbarts Infantils

A banda de l’Esbart Dansaire de Mollet, a l’acte també  van participar l’Esbart Cadí Infantil de Bagà i l’Esbart Infantil de Rubí

La dansa i els més menuts van ser els protagonistes del cap de setmana. I és que diumenge al matí la plaça Prat de la Riba de la ciutat acollia un any més la Trobada d'Esbarts Infantils, que arribava a la 12a edició. En aquesta ocasió, a banda de participar els més menuts de l'Esbart Dansaire de Mollet, també van participar l'Esbart Cadí Infantil de Bagà i l'Esbart Infantil de Rubí. D'aquesta manera, el dia va començar ben d'hora per als ballarins amb una xocolatada amb melindros per agafar forces abans de posar-se el vestuari i preparar-se per a l'actuació. El tret de sortida a l'espectacle i a la trobada d'enguany el donaven els petits de l'Esbart Dansaire de Mollet, amb una primera part composta per deu peces com el ball "Punta, taló". Un cop finalitzada l'actuació dels molletans, acte seguit els van seguir l'Esbart Cadí Infantil de Bagà i, més tard, l'Esbart Infantil de Rubí. Els encarregats de cloure l'esdeveniment van ser els membres de l'Esbart Dansaire de Mollet que van interpretar una segona part composta, com la primera, de set peces.

L'acollida per part del pública assistent a l'acte va ser molt bona. Els assistents van aplaudir peça rera peça els balls dels petits que es van esforçar de valent. L'esforç, la bona actuació i el sol espectacular que va lluir durant el matí de diumenge a la ciutat van ser els ingredients que van acabar de fer d'aquesta dotzena trobada tot un èxit.

 

Edicions locals