Més de 500 nens i nenes han participat en els Jocs Esportius Escolars

El complex esportiu Ca N’arimon va acollir dissabte la darrere jornada d’esport escolar fins l’any vinent. Tots els equips van rebre un guardó de mans de l’alcalde per haver fet possible la competició

Després d'uns mesos d'intensa competició, el complex esportiu de Ca N'arimon va posar punt i final a l'esport escolar del curs 2009-2010. Més de cinquanta equips de la ciutat i dels voltants van reunir-se per jugar l'última jornada de la temporada. Després del partits, tots els participants van entrar dins el pavelló per escoltar les paraules de l'alcalde i rebre els trofeus que agraeixen la seva esportivitat i participació. D'aquesta manera, l'alcalde de la ciutat, Josep Monràs, destacava la tasca de tots aquells que han fet possible la competició: "No només cal donar les gràcies a l'Ajuntament, sinó que els entrenadors, delegats i AMPES també han fet una feina extraordinària durant tot l'any". En aquest sentit, l'alcalde va fer una menció especial als joves vestits de verd i groc: "Sovint he pogut comprovar en primer persona com es pressiona, xiula i critica als àrbitres. L'esport dels més joves no seria possible sense la seva tasca. Ells també estan en període d'aprenentatge i necessiten respecte per poder treballar. Són peces fonamentals en aquest joc i són els veritables jugadors de la competició". L'única noia àrbitre de la competició, Lorena Artero Gamarra, assegurava que "ser àrbitre no és fàcil, quasi totes les decisions que prens són protestades, però nosaltres som professionals i hem de mantenir-nos al marge".

Després dels sonors aplaudiments que el públic va dedicar a tots els àrbitres, l'alcalde va animar als més joves: "Ara que ja han acabat els Jocs Esportius, us heu de centrar en treure endavant els estudis. Heu de saber compaginar la pràctica esportiva amb el bon rendiment a l'escola. Us desitjo a tots molta sort en aquest tram final de curs!".

Edicions locals