Els Amics de les Arts donaran el tret de sortida als Divendres al Jardinet

La iniciativa musical de quatre entitats molletanes s’amplia enguany als dissabtes, que estaran destinats a les arts escèniques. Com ja és habitual l’espai del Jardinet d’El Casal acollirà aquests concerts, enguany a

Un dels grups revelació del pop en català serà l'encarregat de donar el tret de sortida als Divendres al Jardinet, una iniciativa musical que proposarà cada setmana un nou concert a l'aire lliure. En aquest sentit, el primer d'aquests concerts anirà a càrrec d'Els Amics de les Arts, que presentaran el seu segon disc: ‘Bed & breakfast' (28 de maig, 22 hores). I és que després de la consolidació del cicle, els organitzadors han multiplicat el nombre d'espectacles i han convidat a grups com Lucrecia Dalt, Emili Baleriola Jazz-Rock Trio, Tavi Mill, Amansalva o Minimal 21 per fer gaudir al públic molletà.

Enguany, a més, la iniciativa incorpora una important novetat. I és que el Jardinet també obrirà les nits de dissabte per oferir espectacles relacionats amb les arts escèniques. "Després de l'èxit dels dos primers anys, vam proposar ampliar el cicle", explica Esther Freixa, membre de La Bombeta. D'aquesta manera, les actuacions escèniques començaran amb l'espectacle ‘Ukelele de Brasil', un espai innovador amb la col·laboració de Pau Sagalés i Reinaldo Creuza (5 de juny, 22 hores). Els dissabtes continuaran amb espectacles com ‘Retalls de Spot', ‘La Virgen del Moñeko' o ‘Cabaret literari'.

El cicle està organitzat pel programa musical ‘Sona Aquí' de Radio Mollet, el Casal La Gallineta, l'Associació d'Art i Cultura La Bombeta i El Casal. Enguany, a més, la iniciativa compta amb la col·laboració de La Molleta.

 

 

Edicions locals