L’equip masculí absolut del Club de Tennis El Calderí ofereix el seu títol a la ciutat

El grup ha aconseguit enguany l’ascens a la categoria or de tercera, després d'endur-se el campionat d’argent. A més, des d’aquesta setmana, el club ja ofereix noves instal·lacions, com ara dues pistes de pàde

L'equip masculí absolut del Club de Tennis El Calderí oferia ahir a la tarda el seu títol a la ciutat. I és que el grup, que ha aconseguit l'ascens a la categoria or de tercera del Campionat de Catalunya, va rebre l'enhorabona de part de l'alcalde Josep Monràs, que va destacar l'esforç que han fet tant els esportistes com el club per arribar fins a aquesta posició. "Mai s'havia aconseguit aquest títol", explica un dels jugadors, Carlos Martínez. En aquest sentit, Martínez explica que caldrà incorporar algun nou fixatge de cara a la propera temporada en que, si tot va bé, es podrien classificar per disputar l'ascens a primera categoria.

D'altra banda, el Club de Tennis El Calderí obrirà aquesta setmana dues noves pistes de pàdel i convocarà un torneig (les inscripcions s'han de realitzar abans del set de juny). "Hem fet una gran inversió; amb esforç, treball, constància i planificació hem pogut fer algunes millores", explica Luis Martínez, president del club molletà. En aquest sentit, Martínez explica que el club ja compta amb altres projectes, com ara millorar el camp de futbol amb gespa artificial o renovar el jardí d'infància. En aquest sentit, tot i la crisi actual, el club ha aconseguit incrementar el nombre de socis. "Actualment tenim uns 280 socis, però també hi ha gent de fora que lloga les instal·lacions", explica Martínez, que assegura que en el darrer any s'ha incrementat entre un 8 i un 10% el nombre de socis.

 

Edicions locals