IxM creu que hi ha una ‘voluntat política de reprimir’

L’agrupació assegura haver rebut en les darreres setmanes dues notificacions de sanció per l’acció reivindicativa que van portar a terme en els parquímetres de la zona blava per reclamar la gratuïtat d’aq

Dues notificacions de sanció valorades en 2.150 euros. Aquest va ser l'eix central de la roda de premsa que Independents per Mollet va realitzar ahir a la tarda per fer públiques les notificacions rebudes per l'acció reivindicativa que van portar a terme en els parquímetres de la zona blava per reclamar la gratuïtat d'aquest espai en temps de crisi. Segons l'agrupació, en l'expedient, l'equip de Govern els acusa d'"enganxar els cartells en el mobiliari urbà", però precisament IxM al·lega que en la dotzena de parquímetres on es va fer la proposta, aquests es van cobrir amb una bossa de plàstic per no fer-los malbé. "Vam tapar els parquímetres dos diumenges en horari no efectiu", expliquen des de l'agrupació. Tot i això, IxM reconeix que no van passar a recollir-los: "Al migdia molts dels cartells ja no hi eren (...) i no els vam recollir perquè ningú passa a desenganxar els seus cartells, era fàcil retirar la bossa de plàstic perquè no estava enganxada enlloc".

És per això que IxM acusa a l'equip de Govern d'"intentar reprimir-nos" i assegura que no tenen constància de cap fet similar tot i que altres agrupacions, com el PSC, han enganxat cartells directament en el mobiliari urbà. "Aquesta és una acció parcial i discriminatòria", explica Jesús M. Carrasco, portaveu del partit, i assegura que "tenen la voluntat de reprimir-nos però no ho aconseguiran".

De moment, IxM ha presentat al·legacions a les propostes de sanció, però assegura que no descarta emprendre altres accions legals o polítiques perquè "això afecta al clima i la salut democràtica de la ciutat i no només a IxM".

 

 

Edicions locals