Més de 370 sol·licituds per entrar a les escoles bressol municipals

Divendres passat va finalitzar el termini de preinscripció a les escoles bressol municipals. En els propers dies es faran públiques les llistes amb les places atorgades

L'Oficina Municipal d'Escola-rització ha rebut un total de 373 sol·licituds per entrar a les escoles bressol municipals, una xifra similar a les dades de l'any anterior (363 sol·licituds). En aquest sentit, divendres finalitzava el termini per entregar les sol·licituds de preinscripció per al curs 2010-2011 en aquests centres escolars. A partir d'ara, es procedirà a atorgar les places a les famílies amb una major puntuació, segons els barems per poder optar a una plaça municipal (en cas d'empat en la puntuació es farà un sorteig). En total, a Mollet existeixen tres escoles bressol municipals (La Filadora, La Xarranca i Els Pinetons) que compten amb un total de 228 places per a nens i nenes de 0 a 3 anys. Cal destacar, però, que es reserven un 10% del total de places per a infants amb necessitats educatives especials.

D'altra banda, demà avui finalitza el període que va començar el 10 de maig per inscriure's en els estudis de batxillerat, cicles formatius de grau mitjà i cicles artístics que es porten a terme en els diferents centres d'educació secundària de la ciutat. Així mateix, el proper 25 de maig s'obrirà el període de preinscripció als cicles formatius de grau superior. Aquest termini finalitzarà el proper 4 de juny.

 

Edicions locals