Obertes les inscripcions als casals d’estiu de les escoles

Mollet comptarà amb una desena de casals d’estiu destinats als infants de la ciutat, on els nens i nenes treballaran entorn una temàtica, com ara la natura o la pau

Els centres escolars obrien aquesta setmana el període per inscriure's en els casals d'estiu que organitzen com a suport a les famílies en aquests dies en que els infants no tenen col·legi però els pares han de treballar. En aquest sentit, les inscripcions s'hauran de formalitzar al centre escolar on es vulgui portar a terme l'estada. Així, enguany, vuit centres escolars obriran les seves portes durant els dies d'estiu, la meitat d'ells a través del Pla Educatiu d'Entorn i amb una temàtica concreta (la inscripció s'ha de fer del 24 al 28 de maig de 17 a 18.30 hores). D'aquesta manera, Can Besora i Nicolàs Longarón oferiran un casal artístic; Col·legis Nous, un de lúdic; i Princesa Sofia, un d'esport.

D'altra banda, les Ampes de l'escola Montseny, Sant Jordi, Joan Abelló i Sant Vicenç organitzaran un casal d'estiu sobre els elements naturals, la pau al món o l'univers. També cal incloure en aquest apartat els casals de l'Esplai Xivarri i l'Esplai Tuareg. Tots els casals d'estiu ofereixen els serveis d'acollida i de menjador, i estan oberts a tots els infants de la ciutat. Els casals obriran les seves portes del 28 de juny al 23 de juliol.

 

Edicions locals