La Serradora continuarà amb els intercanvis dels residents durant el mes de juny

Un taller de composició instantània, un de cos expressiu i un de fronteres seran les properes activitats que acollirà aquest espai de les arts escèniques

Judit Martín López i Paolo Cingolani oferiran el proper 5 de juny a La Serradora un taller de composició instantània, on els participants podran veure de prop la improvisació, a través de la qual observaran cada moviment, cada gest, cada so, cada paraula com a una unitat amb identitat pròpia. En aquest sentit, les persones interessades en participar en aquest taller han de formalitzar la inscripció abans de divendres a La Marineta. D'aquesta manera, La Serradora continua amb els intercanvis que iniciaran aquest diumenge Marta Roca i Olga Onrubia.

D'altra banda, els tallers continuaran durant el mes de juny. De fet, Àfrika Martínez, amb l'acompanyament de La Porta, oferirà un taller on els participants practicaran exercicis individuals i en grup que ens permetin construir un cos expressiu. El curs tindrà lloc el proper 12 de juny i, el dia 19, serà el torn de María Claudia Mejía amb un taller de creació de dansa. Les inscripcions s'han de fer abans del 9 i 16 de juny, respectivament, a La Marineta.

Edicions locals