La Fundació Privada Hospital de Mollet canvia els estatuts

L’entitat passa a denominar-se Fundació Sanitària de Mollet i ampliarà els seus àmbits d’actuació per tal de poder donar serveis en el camp de la dependència

Amb la voluntat d'adaptar-se a l'escenari sanitari actual, la Fundació Privada Hospital de Mollet (FPHM) va decidir ara fa uns dies modificar els seus estatuts. D'aquesta manera, a falta de l'aprovació definitiva, la FPHM passarà a denominar-se Fundació Sanitària de Mollet i amplia els seus àmbits d'actuació per "ser capaços de donar serveis en el camp de la dependència". De fet, amb les modificacions efectuades, també hi haurà una recomposició de patrons amb la incorporació de representants del departament de Salut i del departament d'Acció Social i Ciutadania. A més a més, també es crearà un comitè permanent, per supervisar la gestió de l'equip directiu, i un consell assessor format per una trentena de persones representants del sector social i empresarial del territori.

La modificació dels estatuts coincideix amb la creació del Consorci Sanitari de Mollet i la posada en funcionament del nou Hospital, així com amb la necessitat d'adaptar els estatuts a la normativa actual. "El canvi dels estatuts de la fundació és fruit del consens de la Societat de Socors Mutus, l'Ajuntament de Mollet i el departament de Salut amb l'objectiu de preparar-se cap al futur", assegura l'alcalde de Mollet, Josep Monràs.

 

Edicions locals