ICV-EUiA engega la campanya ‘A Mollet moure’s costa’ amb una xerrada

“S’ha de potenciar el transport públic per descongestionar la ciutat, canviar els models de transport”, va explicar el president de la Plataforma per a la Promoció del Transport Públic (PTP) durant la xerrada

Dimecres a la tarda, La Marineta va acollir la primera xerrada de "A Mollet moure's costa", una campanya que ha organitzat ICV-EUiA per instar al consistori a que realitzi un Pla de Mobilitat a la ciutat. En aquest sentit, sota el títol "La mobilitat a la ciutat", Ricard Riol, president de la Plataforma per a la Promoció del Transport Públic (PTP) i, Pau Noy, coordinador de la Fundació Mobilitat Sostenible i Segura, van parlar entorn aquesta temàtica. En aquest sentit, Noy va fer una breu comparació entre la mobilitat en les ciutats catalanes i les de la resta d'Europa. "Com menys cotxes hi hagi, més prosperitat", assegurava el coordinador de la Fundació Mobilitat Sostenible i Segura.

"S'ha de potenciar el transport públic per descongestionar la ciutat, canviar els models de transport", explicava Riol als participants en la trobada i afegia: "S'ha invertit excessivament en la xarxa viària de manera que ara hi ha un gran desequilibri entre la oferta viària i la oferta de transport públic". En aquest sentit, el president de PTP va destacar la necessitat del desdoblament de la línia de Vic i va assegurar que "invertir en transport públic és molt més rendible en aquests moments".

 

Edicions locals