Obert el període per participar en el Concurs de Cartells de la Festa Major

El concurs torna després del parèntesis realitzat l’any passat, quan la imatge de la Festa Major va ser un quadre de Joan Abelló en homenatge al pintor molletà que va morir al desembre de 2008

L'Ajuntament de Mollet obria aquesta setmana el període per participar en el Concurs de Cartells de la Festa Major. D'aquesta manera, el tradicional certamen torna a la ciutat, després del parèntesis realitzat l'any passat quan la imatge de la Festa Major va ser un quadre de Joan Abelló en homenatge al pintor molletà que va morir al desembre de 2008. A més, el concurs torna amb dues novetats importants: només hi pot participar gent de la ciutat i els participants han de ser estudiants de disseny, dissenyadors o estudis de disseny professionals. El concurs no només representa el cartell de la Festa Major sinó la imatge d'aquesta i, per tant, de tota la línia gràfica (programa, banderola, pancarta...).

Un jurat composat per representants del consistori, de la Comissió de Festa Major, dels mitjans de comunicació locals, del Museu Abelló i de les colles de Morats i Torrats (en aquest cas, si Morats decideix participar finalment en la festa) valorarà les diferents propostes i triarà aquella imatge segons la originalitat, la creativitat i la inclusió d'elements vinculants a la festa. El guanyador s'endurà un premi de 1.200 euros (subjectes a impostos).

Les persones interessades en participar en el concurs poden presentar els seus projectes abans del 18 de juny al Registre General d'Entrades de l'Ajuntament.

 

Edicions locals