La candidatura de Sandro Rosell fa parada a Mollet

Membres de la candidatura van compartir unes hores amb aficionats del FC Barcelona a Mollet. Marc Ingla també va tenir, ara fa uns dies, una reunió amb membres de les penyes del Vallès a la ciutat

Dimecres a la tarda representants de la candidatura de Sandro Rosell a la presidència del FC Barcelona van participar en una trobada amb aficionats d'aquest club barceloní. L'objectiu: promocionar la campanya i demanar el vot a favor de Rossell. En aquest sentit, la conferència "Tots som Barça" es va desenvolupar en dues parts: d'una banda, una exposició dels eixos principals del projecte i, de l'altre, donar resposta a les preguntes dels participants en la trobada.

D'altra banda, aquest cap de setmana la Penya Barcelonista de Mollet va participar en una trobada a Montornès, en el marc del 25è aniversari de l'entitat. Així, durant la jornada va tenir lloc la 21a trobada de penyes del Vallès. Els quatre candidats a la presidència del Barça (Marc Ingla- que ara fa uns dies tenia una trobada amb les penyes a Mollet -, Agustí Benedicto, Jaume Ferrer i Sandro Rosell) van ser-hi presents per recolzar l'aplec.

 

Edicions locals