L’Obra Social de ‘La Caixa’ subvenciona els cursos de llengua de signes d’Adimo

L’entitat molletana rebia dimecres una subvenció per poder realitzar aquests cursos que, segons l’entitat, han tingut força èxit

Dimecres a la tarda, l'Obra Social de La Caixa entregava a l'Associació de Discapacitats Físics i Sensorials de Mollet i Comarca (ADIMO) una subvenció per la realització dels cursos de Llengua de Signes per a persones oients que l'entitat molletana ha portat a terme al 2009 i 2010. D'aquesta manera, l'Obra Social de La Caixa col·laborarà en aquest projecte (on hi ha participat gent de Mollet, Parets, Granollers, Sabadell o Barcelona) amb una subvenció de 5.138 euros. "Aquesta donació és important perquè consolida una prova pilot que vam iniciar al 2008 com són els cursos de llenguatge de signes" assegura Jaume Girbau, president d'Adimo, i afegeix: "Sense l'ajuda de La Caixa seria complicat continuar amb els cursos, fins ara hem tingut un conveni amb l'Ajuntament de Mollet perquè el cost d'aquests cursos és molt elevat i hem venut loteria, samarretes... per poder fer front". Segons l'entitat molletana, després de l'èxit que han tingut els cursos, aquests continuaran endavant el proper any.

Adimo va néixer al 1997 amb l'objectiu de reivindicar i realitzar activitats lúdico-formatives per a les persones discapacitades i el seu entorn, així com per realitzar activitats de sensibilització a la població en general. Així mateix, l'entitat també treballa amb els consistoris comarcals per a la progressiva eliminació de les barreres arquitectòniques.

 

 

Edicions locals