L’Obra Social La Caixa col·labora amb el banc d’aliments de Càritas

L’entitat col·laborava ara fa uns dies - aportant 9.000 euros - en la compra d’una furgoneta per a Càritas Mollet - Parròquia Sant Vicenç per a poder transportar el menjar del banc dels aliments

L'Obra Social "la Caixa" col·laborava ara fa uns dies - aportant 9.000 euros - en la compra d'una furgoneta per a Càritas Mollet - Parròquia Sant Vicenç per a poder transportar el menjar del banc dels aliments. "Aquesta furgoneta permetrà a Càritas tenir autonomia pròpia per a cobrir els seus serveis de recollida d'aliments a les diverses empreses col·laboradores de la població", expliquen des de l'Obra Social La Caixa tot afirmant que "fins ara aquest servei es realitzava amb mitjans de transport privats, normalment de voluntaris de l'entitat".

Enguany Càritas Mollet ja ha donat servei a més de 300 famílies de la població. Segons el director de Càritas, Jordi Roglà, "hem passat de la demanda de feina i feina, a la de feina i d'ajuda per poder atendre les necessitats més bàsiques (alimentació, lloguer, subministraments). I ara, hem d'afegir un nou factor que ens inquieta: la desesperança que veiem en les persones ateses".

 

 

Edicions locals