L’alcalde rep als cinc equips del CF Mollet UE que han aconseguit un ascens aquesta temporada

Es tracta del Juvenil A (que va regalar una samarreta signada pels jugadors a l'alcalde), el Cadet A, l’Aleví A i B i els Veterans (que van regalar una pilota signada pels jugadors a l'alcalde). Tant l’alcalde com el president del club

"Com l'any passat tornem a estar aquí per oferir a la ciutat els triomfs aconseguits". Amb aquestes paraules iniciava el seu torn de paraula el president del CF Mollet UE, Feliu Tura, tot destacant els ascensos de cinc equips del club aquesta temporada: el Juvenil A, el Cadet A, l'Aleví A i B i els Veterans. En aquest sentit, Tura va destacar el treball que realitza la junta amb els equips base del club: "És un club amb força des de la pedrera". D'aquesta manera, l'alcalde Josep Monràs va afirmar que "aquests resultats són fruit del treball ben fet" i que "si es fan les coses bé i amb consciència els èxits arriben". Així mateix, Monràs també va parlar de la possibilitat de que "els més menuts potser arribaran al primer equip" i va destacar el treball que es fa des del club però també el d'aquelles persones que dediquen part del seu temps en aquest esport.

D'aquesta manera, l'Aleví A ha aconseguit l'ascens després de quedar en segon lloc en la taula i, l'Aleví B, l'ha aconseguit amb la tercera plaça; mentre que el Cadet A també ha aconseguit l'ascens amb una segona posició. Finalment, Tura va definir el Juvenil A com "la joia de la corona", ja que la propera temporada jugaran a Lliga Nacional. "Veurem futbol de qualitat", afegia el president del club molletà, que també va voler tenir unes paraules per l'equip de veterans, que aquest cap de setmana aconseguia l'ascens a primera categoria.

La rebuda institucional va finalitzar amb uns tocs de pilota, de la mà de l'alcalde Josep Monràs i el president del club molletà Feliu Tura.

 

 

 

Edicions locals