La Marineta tanca les seves portes per millorar-ne l’accés

Fins a principis del mes de setembre, el centre cultural romandrà tancat. El motiu: les obres per construir una nova escala i una plataforma elevadora per acabar amb les barreres arquitectòniques

Eliminar les barreres arquitectòniques existents. Aquest és el motiu principal pel que, des del passat divendres, el centre cultural La Marineta estigui tancat. I és que aquesta setmana han començat les obres d'un projecte que inclou la construcció d'una escala nova al centre "recta, molt més ample que l'anterior, amb els corresponents passamans", així com la instal·lació d'una plataforma elevadora, apta per a persones amb mobilitat reduïda, amb l'objectiu d'eliminar les barreres arquitectòniques entre la planta baixa i el primer pis d'aquest edifici. Així, el projecte, finançat amb el Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL), té un pressupost de 95.387,37 euros i donaria lloc de treball a una vintena de persona. L'empresa encarregada de les obres és Master Cold SL.

 

D'aquesta manera, segons fonts de l'Ajuntament, està previst que les obres per adequar l'accés al centre cultural finalitzin al mes de setembre, just a temps per iniciar els cursos que es realitzen al centre. I precisament les obres comencen aquests dies un cop acabats els cursos d'enguany, per no interrompre el funcionament normal de les classes.

 

Edicions locals