Més de 180 alumnes es presenten a la ‘selectivitat’

Un total de 186 alumnes dels quatre centres educatius de Mollet que ofereixen batxillerat participen a les proves d’accés a la universitat, que s’iniciaven dimecres i que finalitzen avui

Els alumnes d'estudis superiors dels diferents centres de la ciutat iniciaven aquest dimecres els exàmens per a les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) que s'allarguen fins avui divendres. Els alumnes estan obligats a superar aquestes proves amb una nota mínima per tal de poder accedir a qualsevol de les universitats catalanes. Aquest any es presenten un total de 186 alumnes dels centres d'estudis superiors de la ciutat el que suposa cinc més respecte a la xifra d'alumnes que es van presentar l'any passat (181 alumnes).

El centre amb un nombre més elevat d'alumnes inscrits a les PAU d'enguany és l'Escola Sant Gervasi amb un total de 73 alumnes, dels quals són majoria els alumnes del batxillerat científic; seguit de l'IES Vicenç Plantada, que presenta un total de 51 alumnes, 40 del batxillerat diürn i 11 del nocturn, amb xifres força uniformes pel que fa al nombre d'alumnes d'humanitats (24) i al nombre d'alumnes del científic (27). Pel que fa a l'IES Gallecs es presenten un total de 33 alumnes, amb una majoria en l'àmbit cientifico-tecnològic amb 18 alumnes. I de l'IES Mollet, es presenten un total de 29 alumnes (9 de ciències de la salut, 7 de l'artístic, 6 de ciències socials, 5 d'humanitats i 2 del tecnològic).

 

Edicions locals