El pavelló de Riera Seca acull el primer torneig de futbol sala federat de la ciutat

Més de 20 equips i 250 jugadors de totes les categories van jugar partits durant el cap de setmana amb l’objectiu de promocionar Mollet a nivell comarcal i gaudir de l’esport

Les instal·lacions esportives del pavelló del barri de Riera Seca van ser l'escenari on es va disputar el primer torneig de futbol sala de la ciutat. Durant tot el cap de setmana, un gran nombre d'equips de les comarques properes van voler participar en un torneig en que hi va predominar la germanor, el joc net i la solidaritat. Dissabte es va jugar el gruix de partits, mentre que diumenge només es van disputar les finals. Els campions de la primera edició, guardonats amb trofeus, van ser: Caldes A (benjamí), Caldes (aleví), Caldes (infantil), Mollet (cadet) i Mollet (juvenil).

El coordinador de la Unió Futbol Sala Mollet, Ramón Navarro, explicava la finalitat del torneig: "El nostre objectiu és que els nens i joves s'ho passin bé, es diverteixin i practiquin esport, que és sà i saludable. No volem que competeixin com ho fan normalment, avui només desitgem que juguin tranquils i relaxats, sense cap mena de pressió" i afegia: "És el primer cop que ho fem i ha estat una mena de prova. L'any que ve segur que el torneig anirà a més. Cal recordar que les inscripcions només estaran obertes a tots aquells equips que estiguin federats".

 

Edicions locals