La reforma laboral, eix de la xerrada de la diputada Laura Massana (ICV-EUiA)

Més ocupació, canvis en el sector de l’energia i no retallar els drets dels treballadors van ser algunes de les mesures de les que va parlar Massana davant una quinzena de persones

Més ocupació per retallar l'atur. Aquesta va ser una de les claus de la xerrada que la diputada d'ICV-EUiA Laura Massana va realitzar ahir a la tarda al centre cívic Can Borrell. En aquest sentit, Massana va parlar de la reforma laboral i va assegurar que "si el govern continua per aquesta línia no la votarem". Això si, la diputada va destacar que "per disminuir el dèficit cal retallar l'atur". Així, segons Massana, la solució a la crisi passa per fomentar l'ocupació i canviar alguns models, com ara en el sector de l'energia, apostant per les renovables. "És impossible fer una llei d'economia sostenible si no hi ha inversió", va afirmar la conferenciant.

D'altra banda, ICV-EUiA va explicar que recolzarien la vaga general i els sindicats. "La reforma s'ha esbiaixat cap a la línia de la patronal, no entenem com han pogut fer un gir cap a la dreta sent un govern d'esquerres", va dir Massana, i va afegir: "Per sortir de la crisi s'ha de sortir de forma diferent: deixant la vella econòmica i treballar amb nous sectors, com ara el sector verd".

 

Edicions locals