El concurs de paelles aplega més de 300 persones

La paella de El Casal es va endur el premi a la paella més vistosa mentre que la paella dels Veterans del Ball de Gitanes es va endur el guardó a la paella més gustosa

Com ja és tradicional per aquestes dates, diumenge El Casal organitzava el concurs anual de paelles. En aquesta 23a edició del concurs van participar més de 300 persones distribuïdes en nou colles: Els Amics del Bolet, El Casal, la Colla dels Torrats, la coral El Clavell, Elisa Jiménez, La Bombeta/ La Gallineta, Convergència i Unió (CIU), El Cullarot i els Veterans del Ball de Gitanes de Mollet. Al llarg de tot el matí els cuiners de les diferents colles van fer grans esforços per tal d'emportar-se un dels dos premis: el de paella més vistosa i el de paella més gustosa. Tot i que totes nou colles van fer un gran paper en el concurs d'enguany, finalment El Casal es va alçar amb el premi de paella més vistosa i els Veterans del Ball de Gitanes de Mollet amb el de paella més gustosa. Tots els participants es van endur un davantal de record i les dues colles guanyadores una safata de pastes seques com a premi. Els assistents van poder gaudir de la seva paella i, a més, d'una ampolla de cava per cada quatre persones.

"L'objectiu d'aquest esdeveniment és celebrar la diada nacional dels Països Catalans que té lloc el dia de Sant Joan, tot i que nosaltres sempre l'avancem una setmana per tal que no coincideixi amb les revetlles de Sant Joan que es fan a la ciutat i, per suposat, passar una bona estona en bona companyia", explica Josep Cot, un dels organitzadors de l'acte.

 

Edicions locals